Vrtošivá ako žena - Košťál, Daniel
Vývoj na trhu s vlasovou kozmetikou - stužovače, šampóny, laky, farby a pod. Kto nakupuje a ako vlasovú kozmetiku. Požiadavky spotrebiteľa na vlasovú kozmetiku. Najpredávanejšie segmenty vlasovej kozmetiky.