Jak vybírat daně z internetových transakcí - Pražan, Martin
Európska únia a OECD sa snažia zabrániť dvojitému zdaňovaniu ako aj nezdaňovaniu elektronických obchodov. Smernica na usmernenie daní z internetových transakcií (77/388 EEC a 02/38 EEC). Medzinárodný charakter internetových transakcií. Klasifikácia platieb. DPH a návrhy EÚ. EÚ a efektívny výber cla.