Novodobý fenomén výroby - priemyselný park (poznatky teórie a architektonickej praxe) - Ilkovič, Ján
Vzťah súčasnosti a minulosti v oblasti rozvoja priemyselných zón. Terminologiské problémy pojmu priemyselný park. Rozvojové roviny priemyselných parkov v podmienkach Slovenska.