Priemyselný a technologický park Záhorie - Chudík, Michal
Komplexná štúdia Priemyselného a technologického parku Záhorie. Územnotechnologické a ekologické aspekty. Dopravné a environmentálne aspekty. Základné členenie priemyselno-technologického parku Záhorie.