Exportní příležitosti: Spojené arabské emiráty - Riegert, Jan
Charakteristika obchodných príležitostí Spojených arabských emirátov (SAE). Hospodárske vzťahy Českej republiky a SAE. Obchodná taktika a stratégia trhu.