Cílování inflace a Taylorovo pravidlo v ČR - Frait, Jan
Vývoj cieľovania inflácie. Analýza jednej zo súčastí cieľovanej inflácie - úrokového pravidla (Taylorovo pravidlo). Prvky cieľovania inflácie. Chápanie Taylorovho pravidla. Taylorovo pravidlo a úrokové sadzby v ČR.