Strukturální změny české ekonomiky v procesu transformace - Kliková, Christiana
Východiská skúmania štrukturálnych zmien na mezo resp. mikroúrovni. Faktory štrukturálnych zmien. Štrukturálne zmeny českej ekonomiky. Vývoj priemyselnej výroby v Českej republike.