Industry clustres v regionálním rozvoji - Skokan, Karel
Pojmové vymedzenie clustrov. Ekonomické výhody zavádzania clustrov. Typológia clustrov. Spôsoby identifikácie clustrov. Úrovne analýzy clustrov. Faktory rastu a rozvoja clustrov.