Sanácia podniku v rámci konkurzného konania a možnosti jeho ďalšieho prevádzkovania v slovenskom práve - Ovečková, Oľga
Začlenenie insolventného práva, t.j. právo upravujúce konkurz a vyrovnanie do právneho poriadku SR. Viaceré novely Zákona o konkurze a vyrovnaní. Sanácia podniku v rámci konkurzného konania a možnosti jeho ďalšieho prevádzkovania.