Lízingový trh v tomto roku ťahajú technológie - Apolen, Peter
Tempo rastu slovenského lízingového trhu v r. 2002 - spomalenie. Zmena v štruktúre lízingového trhu. Pokles predaja osobných automobilov, nárast lízingu technológií. Najväčšie lízingové spoločnosti v SR. Objem lízingových obchodov. Štruktúra lízingu.