Citlivosť a adaptabilita slovenských podnikov na externé zmeny - Slávik, Štefan, 1955-
Identifikácia konkurenčnej výhody a analýza vnútorného prostredia podniku. Informácia o tom, ako slovenské podniky poznajú súčasný stav a budúci vývoj svojho podnikateľského prostredia, ako pružne a rýchlo reagujú na externé zmeny a ako rýchlo dokážu premeniť externé príležitosti na konkurenčnú výhodu v dôsledku schopnosti vnútorne sa meniť.