Pacta sunt servanda - dohovory sa majú dodržiavať - Roháč, Ján
Dodržiavanie Dohovoru o praní špinavých peňazí prijatom v novembri 1990 v Štrasburgu a ratifikovanom v apríli 2001 prezidentom SR. Definícia pojmov na účely dohovoru. Opatrenia na národnej úrovni. Medzinárodná spolupráca v oblasti prania špinavých peňazí.