Svetové zasadnutie IGTA
Informácie zo svetového zasadnutia Svetovej asociácie podnikových finančníkov (IGTA) z júla 2002 v Johannesburgu a Thornybushe. Program a zápisnica zo svetového zasadnutia. Členské asociácie IGTA. Akreditačná komisia IGTA a Slovensko. Vzdelávací program IGTA. Súbor najlepších praktík v treasury manažmente. Pravidlá pre riadenie IGTA (v anglickom jazyku).