Novelizácia zákona č. 313/2001 Z.z. o verejnej službe - Rosenbergerová, Alžbeta
Zákon č. 313/2001 Z.z. o verejnej službe v znení neskorších zákonov a zákona č. 166/2002 Z.z. upravuje pracovnoprávne vzťahy zamestnancov pri vykonávaní verejnej služby vrátane ich odmeňovania. Zákon č. 334/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 542/1990 Zb. o štátnej správe v školstve. Zákon č.408/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 313/2001 Zákon č. 447/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 313/2001 Z.z.