Poprivatizačný syndróm firiem a nároky na personálny manažment - Lubelec, Libor
Oboznámenie sa s javom, ktorý je nazvaný poprivatizačný syndróm firiem. Jav je možné pozorovať vo firmách po privatizácii v ich organizačnom živote. Znaky a sprievodné prejavy poprivatizačného syndrómu. Problémy personálneho riadenia vo firme s poprivatizačným syndrómom. Čo podmieňuje úspešnosť personálneho útvaru vo firme s poprivatizačným syndrómom.