Príspevok na úhradu ako základný nástroj rozhodovania pri uplatňovaní controllingu v podniku - Šatanová, Jana
Možnosti uplatnenia jedného z najpoužívanejších nástrojov podnikového controllingu, kalkulácie neúplných nákladov v manažérskom rozhodovaní riadiacich pracovníkov. Neabsorpčná metóda kalkulácie variabilných nákladov.