[Podnikanie v malých a stredných podnikoch] - Šúbertová, Elena
Recenzia na publikáciu Podnikanie v malých a stredných podnikoch. Kniha je členená do 13. kapitol. V prvých kapitolách je vymedzené postavenie malých a stredných podnikov v ekonomike štátu, charakterizuje sa veľkosť podniku v zmysle platného zákona, bariéry rozvoja malých a stredných podnikov a pripravenosť podnikov na vstup Slovenska do EÚ. V ďalších kapitolách sa rozvádzajú špecifické podmienky riadenia a organizácie v malom podniku, podpora a pomoc malému a strednému podnikaniu. Posledné kapitoly obsahujú otázky odmeňovania v malých a stredných podnikoch, ako aj otázky tvorby sociálneho fondu a pracovno-právne vzťahy.