Stanek, V. a kol.: Sociálna politika. Bratislava: Sprint vfra, 2002, 474 s. - Holková, Vieroslava
Recenzia na knižnú publikáciu Stanek, V.: Sociálna politika. Recenzovaná publikácia poukazuje na zložitosť sociálnych vzťahov a súvislosti vývoja spoločnosti, ktorých význam v poslednom období narastá. Podáva výklad teórie sociálnej politiky, ktorá sa postupne vyčlenila ako samostatná časť hospodárskej politiky.