Lesáková, D. a kol.: Strategický marketingový manažment. Bratislava: Sprint vfra 2001, 337 s. - Mesároš, Ľudovít
Recenzia na knižnú publikáciu Strategický marketingový manažment. Kniha pokrýva široký okruh problémov tvorby marketingových a konkurenčných stratégií, krátkodobých marketingových plánov, využitia nástrojov strategického marketingového plánovania, implementácie stratégií v podnikoch, ako aj nových trendov v marketingovom plánovaní.