Ligarex vidí cestu rozvoja v zahraničí - Velecký, Milan
Hospodárenie Ligarexu, a.s. Liptovský Mikuláš, najväčšieho domáceho výrobcu koženej galantérie. Neschválený zákon o obchodných reťazcoch neumožňuje vstupovať výrobcom do obchodných reťazcov hyper- a supermarketov, čo ich pripravuje o zisky. Rozvoj Ligarexu spája jej riaditeľ najmä s expanziou na zahraničné trhy. Vláde vyčíta malú podporu poskytovanú exportným spoločnostiam.