Exportní příležitosti: Peru - Mikyska, Petr
Stručná ekonomicko-hospodárska charakteristika Peru. Trh a obchodné príležitostí v Peru. Obchodné vzťahy Česka a Peru. Andské spoločenstvo národov (CAN - Comunidad Andina de Naciones).