Cenová dokumentace pro kalkulaci exportní ceny - Žemlička, Jiří
Vzťah medzi exportérom a dovozcom a cenová dokumentácia. Zahraničná cenová dokumentácia a jej použitie. Analýza cenovej dokumentácie. Korekcia ponukových cien.