Pojistní trh České republiky v roce 2001
Hodnotenie vývoja poistného trhu v Českej republike v roku 2001 - štruktúra poistného trhu, skladba finančného umiestnenia, počet tuzemských a zahraničných poisťovní, celková poistenosť v ČR, súkromné životné poistenie.