Pojišťovnictví v jihovýchodní Asii - Hrdý, Martin
Pohľad na poisťovníctvo juhovýchodnej Ázie na príklade Japonska. Špecifiká japonského poistného trhu. Štruktúra poistného trhu v Japonsku. Problémy japonského poistného trhu.