Labour implementation and efficiency of the foodstuffs wholesales - Vicen, Michal
Analýza vybraných potravinárskych veľkoobchodov v Slovenskej republike. Diferenciácia z hľadiska, počtu pracovníkov i dosahovaného ročného obratu. Úroveň produktivity práce, plošná výkonnosť, umiestnenie veľkoobchodov. Posudzovanie vplyvu vybraných činiteľov na výkonnosť veľkoobchodov.