Assets and financial situation in the companies of agricultural primary production in Slovakia - Hacherová, Žofia
Analýza majetkovej a kapitálovej štruktúry výberového súboru podnikov sektora poľnohospodárskej prvovýroby Slovenskej republiky. Prezentácia účtovníctva ako základného komplexného, informačného systému zabezpečujúceho informácie pre rozhodovanie a manažment podniku. Vybrané otázky bilančnej analýzy súvahy. Nepriaznivá úroveň vývoja celkových aktív. Podniky v prvotnej platobnej neschopnosti.