Současný stav a očekávaný vývoj německého pojistného trhu - Poul, Ondřej
Pohľad na súčasný stav a očakávaný vývoj nemeckého poistného trhu, ktorý je druhým najväčším poistným trhom Európy. Predpísané poistné v jednotlivých poistných odvetviach v rokoch 1997-2001 a hodnoty inflácie a HDP.