Európsky parlament oslávil 50. narodeniny
Krátka história vzniku Európskeho parlamentu. Zloženie EP a jeho politická úloha. Schvaľovanie zákonov. Politické skupiny a výbory. právomoci EP. Parlament a komisia. Ako sa stať členom EP? Práca členov EP.