Projekt úspešnej a úspornej vlády
Programové vyhlásenie vlády, jeho konkretizácia a zostručnenie. Súčasný stav a jeho problémy. Charakteristika a funkcie programového vyhlásenia vlády. Stručné a konkrétne návrhy, ktoré by mohli prakticky pomôcť politickým stranám pri zostavovaní vlády a zároveň zlepšiť verejnú kontrolu vládnutia.