Administratíva neznamená byrokraciu - Rajčák, Milan
Smerovanie a realizácia štátnej regionálnej politiky. Dôležitosť správne navrhnutého a zorganizovaného administratívneho aparátu pre rozvoj regiónov. Štátna správa. Regionálne rozvojové agentúry. Rada vlády. Monitorovacie výbory. Integračný proces Slovenska do EÚ.