Neziskové organizácie a daň z príjmov právnických osôb - Zadunajská, Anna
Neziskový verejný sektor. Neziskový súkromný sektor. Rozdiely medzi dvomi základnými skupinami ktoré pôsobia v neziskovom sektore. Základné poslanie neziskovej organizácie. Charakteristika neziskových organizácií. Predmet dane z príjmov. Príjmy zdaňované osobitnou sadzbou dane. Základ dane z príjmov.