Použitie firemného automobilu na pracovnú cestu - Feketeová, Martina
Režimy použitia firemného automobilu. Daňový režim použitia automobilu na pracovnú cestu. Režim referentských automobilov. Režim tzv. požičaných firemných automobilov. Firemný automobil na zahraničnej pracovnej ceste.