Rezerva na opravu hmotného majetku prenajatého na základe lízingovej zmluvy v roku 2002 - Burák, Emil
Podmienky uznania rezervy ako daňového výdavku upravuje znenie par. 24 ods. 2 písm. h) zákona o daniach z príjmov od 1.1.2002. Dôvod zmeny: Rezervu na opravu hmotného majetku môže tvoriť aj nájomca pri finančnom lízingu. Pozitívny prínos novelizácie. Rozdiely v jednoduchom a podvojnom účtovníctve.