Poberatelia starobného dôchodku a platenie poistného - Macková, Zuzana
Dňa 1. apríla nadobudol účinnosť zákon č. 165/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 313/2001 Z.z. o verejnej službe v znení neskorších predpisov a mení a dopĺňa sa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce. Tento zákon upravuje platenie poistného u poberateľov starobného dôchodku.