Zdanenie príjmov zo závislej činnosti vykonávanej v zahraničí a odvody do fondov s príkladmi - Brnová, Miroslava
Riešenie daňovej povinnosti u našich občanov, ktorí odchádzajú za prácou do zahraničia. Z tejto situácie vznikajú otázky - ako sa zdaňujú tieto príjmy, či je občan - daňovník povinný podávať daňové priznanie, z akých príjmov sa zdaňuje, či odvádza preddavky na daň a aké odvody do fondov je povinný odvádzať. Praktické príklady. Vzory tlačív daňových priznaní.