Právna úprava investičných stimulov - Balko, Ladislav
Právna úprava investičných stimulov v zákone č. 565/2001 Z.z. Charakteristika investičného stimulu. Podmienky na poskytnutie investičných stimulov. Rozhodovacia a kontrolná príslušnosť. Úľavy na dani pre príjemcov investičných stimulov. Príspevky pre zamestnávateľov, ktorí sú príjemcovia investičných stimulov.