Tlaková vlna vysokých daní a odvodov - Sotník, Alexander
Slovenská republika sa zaraďuje medzi krajiny s vyšším daňovým a odvodovým zaťažením. Kritika nejasnej daňovej legislatívy na Slovensku. Prehľad konsolidovaných príjmov a výdavkov verejného sektora v SR. Daň z príjmu fyzických a právnických osôb vo vyspelých krajinách. Návrh rovnej dane z príjmov fyzických osôb.