Každá líška chváli svoj chvost - Krištofičová, Dagmar
Nedostatočná a ostro sledovaná reklama v zdravotníctve. Internetové portály a reklama na lieky. Kritériá reklamy na lieky podľa zákona o reklame. Skúsenosti z USA a Nového Zélandu.