Správa o starom nepriateľovi - Rejta, Štefan
Medzinárodný menový fond vypracoval štúdiu, ktorá analyzuje ekonómiu recesie a správanie jednotlivých ekonomických veličín, ktoré charakterizujú a sčasti aj ovplyvňujú hospodársku činnosť. Recesia podľa definície amerického Národného úradu pre ekonomický výskum. Začiatok a koniec recesie. Základné črty moderných cyklov a ich analýza.