Nielen investovať, ale myslieť na budúcnosť - Hupková, Helena
Investičné životné poistenie ponúka v súčasnosti deväť poisťovní. Prehľad investičného životného poistenia na Slovensku. Výhodnosť investičného životného poistenia pre poistencov.