Obchodní jednání a národní zvyklosti: Chorvatsko - Mleziva, Václav
Stručná ekonomická charakteristika Chorvátska. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky. Obliekanie, jedlo a stolovanie. Náboženstvo, kultúrne zvláštnosti.