Obchodní jednání a národní zvyklosti: Uzbekistán - Opěla, Svatopluk
Stručná ekonomická charakteristika Uzbekistanu. Obchodné rokovania a národné zvyklosti. Pracovné návyky. Medziľudské vzťahy. Hodnoty a normy. Význam času. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie, jedlo a stolovanie. Viera, kultúrne zvláštnosti.