Cenová dokumentace pro kalkulaci exportní ceny - Žemlička, Jiří
Kalkulácia exportnej ceny a využitie cenovej dokumentácie. Kalkulácia exportnej ceny na báze predajnej ceny alebo ceny franko hranice. Vzorový príklad.