Argentina se zotavuje - Stiglitz, Joseph E.
Joseph Stiglitz o kurze, úveroch a obchode v Argentíne. Oživenie v ekonomike Argentíny. Úvery a inflácia. Dopad úverov MMF na ekonomiku. Export a reaktivovanie argentínskej ekonomiky.