Čo má riešiť hospodárska politika Slovenska? - Husár, Jaroslav
Ciele, obsah a nástoje hospodárskej politiky. Perspektívy makroekonomickej politiky na zač. 21. storočia. Základné údaje o vybraných ekonomikách - Fínsko, Dánsko, Holandsko, Nemecko a Slovensko.