Príjmy organizačných zložiek slovenských podnikov plynúce zo zdrojov v zahraničí a ich zdanenie na území Slovenskej republiky s príkladmi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Problematika dane z príjmov podnikateľských aktivít slovenských subjektov v zahraničí. Zdanenie príjmov zo zdrojov v zahraničí. Vedenie účtovníctva a jeho dopad na zdanenie. Vyčíslenie základu dane. Vylúčenie dvojitého zdanenia. Praktické príklady.