Výdavky na pracovnú cestu podnikateľa - Burák, Emil
Problematika zdaňovania podnikateľských pracovných ciest je v zákone č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách. Vysvetlenie základného rozdielu medzi zdaňovaním pracovnej cesty podnikateľa (daňového subjektu) a jeho zamestnancov z hľadiska dane z príjmov a uznateľnosti daňových výdavkov.