Právne postavenie spoločníka verejnej obchodnej spoločnosti v nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení - Rišňovský, Ľudovít
Rôzne právne názory, ktoré súvisia s právnym postavením spoločníkov verejných obchodných spoločností v nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení vo vzťahu k plateniu poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. K uvedenej problematike je preto vypracovaná právna analýza.