Daňové úniky v Slovenskej republike a návrh odporúčaní
Hlavným cieľom tohto materiálu je poukázať na rozsiahlosť daňových únikov zistených daňovou správou. Používanie pojmu "daňový únik" tak, ako ich poníma daňová správa SR. Príčiny vzniku daňových únikov. Spôsoby odhaľovania daňových únikov. Návrh odporúčaní na elimináciu daňových únikov. Prílohy: Daň z pridanej hodnoty. Spotrebná daň z liehu. Daň z príjmov. Daňové úniky na trhoch a trhových miestach. Daňové trestné činy.