Ruská zahraniční politika, vztahy s USA (1991-2002) - Spiridonov, Andrei
Vývoj zahraničnej politiky a ťažký proces hľadania identity po rozpade ZSSR. Americký pohľad na ruskú zahraničnú politiku. Stratégia ruskej zahraničnej politiky (1992-1994). Politika vo vzťahu k zahraničiu. Ruská zahraničná politika (1996-1997). Ruské postoje k rozširovaniu Severoatlantickej aliancie. Rusko a východná Európa.